Велосъбор - Узана 2011

УзанаСъстезания, карания, разходки, уроци, игри, хапване и добро настроение - това очаква участниците във Велосъбор Узана 2011, който ще се проведе на 30-ти и 31-ви Юли в месността Узана, край Габрово.
Целта на организаторите, сред които МТБ-ГАБРОВО, ВЕЛО ТУРИЗЪМ ГАБРОВО, ЗА ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА НА ВЕЛОСИПЕД, АЗ КАРАМ – Варна, ОГНЕНИТЕ ПЕДАЛИ – Русе, е любителите на велосипедите да се съберат, да се запознаят, да се забавляват заедно и да изкарат един уикенд сред природата, на чист въздух и в приятна компания.

Сбореният пункт е на площад Възраждане пред Община Габрово на 30-ти Юли 2011 година, събота, от 13:30 часа. 14:00 часа - тръгване към Узана. Багажът на участниците ще бъде транспортиран до Узана благодарение на фирма "Одрински 88" ООД.
На Узана групата ще се установи на поляната на хижа "Партизанска песен".

Предвидените мероприятия няма да имат състезателен характер, а са по-скоро за забавление и развлечение, или за придобиване на нови знания. Въпреки това, за най-добрите са предвидени награди, осигурени от фирма „Макском” ЕООД - производител на велосипеди "Sprint".

Организаторите съветват участниците да са добре екипирани - каска, резервни гуми и лепенки, сигнални жилетки, добре заредени GSM апарати. Да си носят провизии - храна, вода и др., както и да си направят туристическа застраховка.

Да се съберем от цяла България, за да обсъдим създаването на една ежегодна традиция! - НАЦИОНАЛЕН ВЕЛОСЪБОР!

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: