MALL Габрово

Изложба "Традиционни празници в Етъра" представят в Мол Габрово

Дата: 
Сряда, 24 Август, 2011 - 12:30

ЕтъраНа 24. 08. 2011г. Архитектурно- етнографски комплекс „Етър” ще открие своя изложба в Мол Габрово, разположен в центъра на града.
Откриването на изложбата "Традиционни празници в Етъра", с автори Иванка Лилова и Илия Вълев, ще започне от 12, 30 часа на етаж 1 в търговския комплекс. Тя проследява основни моменти от някои традиционни български народни празници и обичаи, на които всяка година в музея се прави възстановка. По този начин посетителите на Мол Габрово ще имат възможност да се запознаят с част от културните събития на Етъра.

1 юни в МОЛ Габрово

Дата: 
Сряда, 1 Юни, 2011 - 11:00

МОЛ ГабровоНа 1 юни - Международен ден на детето, МОЛ Габрово ще се превърне в дворец на децата.
Празничната програма ще започне в 11 часа. Съвместно с Център за обществена подкрепа - Община Габрово, малчуганите ще рисуват, играят и ще се забаляват на третия етаж на търговския център.
От 15 часа в Office 1 Superstore, всеки който се чувства дете ще има възможността да рисува със специални материали от Faber Castell и Импресия.

"Какво написахме и какво предстои" - Момчил Цонев и Даниела Цонева в Книжарница "Хеликон" - Габрово

Дата: 
Вторник, 26 Април, 2011 - 18:00

хеликон„Какво написахме и какво предстои” – това е мотото на събитието на 26 април, когато авторите Момчил Цонев и Даниела Цонева ще представят своята историческа колекция "Габрово - живият град" пред габровската публика. Събитието е от 18 часа в книжарница "Хеликон" в Мол Габрово. За първи път от началото на колекцията през 2009 г. двамата автори ще разкажат подробно за идеята и концепцията на своите издания и какво предстои да бъде публикувано в колекцията с книги за габровското минало. Събитието се осъществява по покана на голямата книжна верига "Хеликон".

Пълна лудница в Mall Gabrovo

Дата: 
Събота, 26 Март, 2011 - 17:00

МОЛ ГабровоПълна лудница ще настъпи в МОЛ Габрово на 26 март, защото търговският център ще празнува първият си рожден ден.
Празникът ще започне в 11 часа с детска програма с много състезания, акробатични изпълнения, балони и разбира се - торта.
От 15:30 "Chinless band" ще свирят в MALL Gabrovo.
В 17:00 ще настъпи "Пълна лудница" с Димитър Рачков и Мария Сапунджиева.

Всички са поканени!

Тримата тенори на България в МОЛ Габрово

Дата: 
Петък, 21 Януари, 2011 - 19:30

МОЛ ГабровоЗа първи път в Габрово - Уникалните гласове на България - истинските тенори на България на живо за вас в Македонски ресторант "УГОСТИ".

МОЛ Габрово с награда от конкурса Сграда на годината 2010

МОЛ ГабровоМОЛ Габрово спечели награда за регенерация на официалната церемония по награждаване на победителите в деветото издание на “Сграда на годината”, което се състоя на 16 декември 2010 г. в Кемпински хотел Зографски, София.
Сградата възтановява облика на дарената от габровския индустриалец Пенчо Семов сграда на Женското благотворително дружество, като й дава нова съвременна функция.

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 3 гости online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: