Запечатани спомени от Дома на хумора и сатирата

На 1 април 2012 г. Музеят „Дом на хумора и сатирата” ще отбележи своя 40-и рожден ден, затова и всички изяви през годината са посветени на кръглата годишнина. В залите на Веселата къща ще бъдат показани ценни колекции от художествения фонд „Хумор на народите”, представящи творби от всички жанрове на изобразителните изкуства, а за самия рожден ден – 1 април – домакините подготвят интересна програма.

В дните до празника започва да тече забавен фотоконкурс, в който могат да се включат всички габровци и гости на града, запечатали с фотоапаратите си скъпи спомени от посещението си във Веселата къща. Организатори на конкурса са Музеят „Дом на хумора и сатирата” и медията за градска култура „Елате в Габрово”.

Темата на фотоконкурса е „Запечатани спомени от Дома на хумора и сатирата”, а участник в конкурса може да бъде всеки на възраст от 5 до 105 години, направил снимка в сградата на Дома или в Парка на смеха около него. Забавните фотоси ще се приемат от 15 февруари до 15 март т.г. на адрес [email protected] и ще се преглеждат и оценяват от специално жури. Селекционираните фотографии ще бъдат поместени на интернет-страниците на „Елате в Габрово” и Музея „Дом на хумора и сатирата”, а за най-добрите са предвидени атрактивни награди.

На 1 април т.г. в Дома на хумора и сатирата ще бъде показана виртуална изложба от получените творби, а селекция от най-добрите ще бъде представена в залите на Дома при тържественото откриване на карнавалния сезон в Габрово на 11.11.2012 г.

Пълните условия за участие в конкурса „Запечатани спомени от Дома на хумора и сатирата” могат да се намерят на сайтовете на ДХС www.humorhouse.bg /в раздел „Конкурси”/ и на „Елате в Габрово” elatevgabrovo.org, както и в профилите им в социалната мрежа Фейсбук.
Не се колебайте – заповядайте в Дома на хумора и сатирата, снимайте, пращайте и очаквайте награди!

Условия за участие

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: