Започва записването за „Каменица ФЕНкупа 2010" в Габрово

На 7 юни 2010 г. ще започне записването за квалификационния турнир от „Каменица ФЕНкупа 2010” в Габрово. Отборите, които имат желание да участват в надпреварата, ще могат да се регистрират до 25 юни на интернет страницата на националния футболен турнир. Подадените след този срок заявки ще се разглеждат само в случай на възможност за включване на допълнителен брой отбори.

Техническата конференция, преди започване на квалификационните мачове, ще се проведе на 28 юни от 18 часа в конферентната зала на спортна зала „Орловец” – Габрово. Присъствието на капитаните на отборите е задължително. Отбор, за който капитанът не е потвърдил участие по време на техническата конференция, няма да бъде включен в жребия и ще отпадне от участие в турнира. Жребият ще се тегли автоматично от системата на сайта на турнира и ще бъде публикуван на официалната интернет страница на „Каменица ФЕНкупа 2010”. Отново от там, всички отбори ще могат да се информират предварително срещу кой отбор, на кой терен и от колко часа ще играят.

Срещите от квалификационния турнир ще се проведат на 3 и 4 юли 2010 г. За полуфиналния турнир, който ще бъде на 17 и 18 юли, от Габрово ще се класират 42 отбора.

Документите, които важат за всички етапи, регламентът, както и правилата за участие в турнира, могат да бъдат открити на официалната интернет страница на „Каменица ФЕНкупа 2010” – www.kamenitzafanclub.com.

Източник:Община Габрово

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: