Gabrovo Challenge | Street DH

Дата: 
Неделя, 20 Май, 2012 - 07:30

По случай традиционния ежегоден карнавал на хумора и сатирата в Габрово, който всяка година събира на едно място хиляди хора, да се забавляват заедно, тази година в масовата проява ще има и едно много интересно и нетрадиционно състезание.
Gabrovo Challenge | Street DH ще е първото за страната ни подобно градско състезание по байк спускане, което ще се проведе в самият център на Габрово.
Трасето ще е изпълнено с интересни заигравки, стълби, виражи, скокове и всякакви други "градски" препятствия и ще с дължина малко повече от един километър. Поради интересният терен в центъра на града, част от трасето ще минава и през една много приятно стръмна горичка.
Категориите, в които ще може да се състезавате са юноши 15-18, мъже 19+ и разбира се жени 15+. Всеки желаещ да се включи в градската надпревара може да заяви своето участие на до края на 18-ти май, като изпрати празен мейл, а от там като автоматичен отговор ще получи всичко което е необходимо да попълни и да ни изпрати обратно.
Подготвили сме ви много парични и предметни награди, които да зарадват всички победители, а за всички останали състезатели, след края на състезанието ще има едно голямо количество бира за утешение ;)

Програма на състезанието:

Регистрация, получаване на стартови номера и информация – 7:00 – 10:00
Запознаване с трасето и тренировка – 7:30 – 10-30
Квалификации за време – 11:00 – 13:00
Финали – 14:00 – 15:30
Официално награждаване – 16:00-....

Такса за участие 20 лв.

За всякакви допълнителни въпроси:

Събитието във facebook

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: