20 години ИМКА Габрово

Дата: 
Петък, 23 Септември, 2011 - 16:30

имка габровоВ рамките на два дни 23 – 24 септември Сдружение ИМКА Габрово ще отпразнува своята 20-та годишнина от създаването си. През тези двадесет години Имка Габрово се утвърди като една водеща организация за работа с доброволци и доставчик на социални услуги на територията на Габрово и региона. Младите хора участват в инициативи на доброволен принцип, като даряват своето свободно време и активна позиция по важни теми и проблеми, насочват своята младежка енергия, за да привлекат вниманието на връстниците си и на възрастните към идеята, че хората, водени от добра воля и социална ангажираност могат да променят света около себе си към по-добро.Това е част от доброволчеството, което е начин на мислене.То отразява многообразието на европейското общество.
Доброволчеството е средство за социално включване и интеграция и допринася за по-сплотено общество, създаване на доверие и солидарност.
Най- искрено ви каним да се присъедините към нас на празника – един подарък от нас за вас.

Програма

Петък, 23 септември, 2011г.
1. Откриване на изложба на творби на деца, участници в пленер за приложно изкуство: „Да твориш е прекрасно!”, с. Костенковци, Юни 2011
16:30 часа 23.09.2011г. Градска художествена галерия;

2. Приемане на поздравления в чест на празника и среща на различни поколения доброволци
17:30 -18:15 часа 23.09.2011г. Сградата на ИМКА;

3. Социално събитие - демонстрация с участието на доброволци
Заповядайте заедно с нас на площад „Възраждане” да поставим един рекорд за масово доброволческо събитие . Инициативата ще се състои в извършване на масово синхронно движение и е подходяща възможност за всекиго да бъде доброволец за един ден. Присъединете се към нас за да поставим Габрово на картата на доброволчеството.
18:15 – 18:45 часа 23.09.2011. Площад Възраждане;

4. Официална церемония и празнична концертна програма с местни и гостуващи групи по случай 20-та годишнина на ИМКА в Габрово.
19:00 – 21:00 часа 23.09.2011г. зала: „Възраждане";
Събота, 24 септември, 2011година
През този ден като част от своето обучение на различни теми доброволци от Габрово, Ловеч и Пловдив, както и представители на чуждестранни доброволчески организации, ще предоставят различни активности и презентации за гражданите на града. За най- активните очаквайте множество игри и занимания на открито в парка на града.

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 2 гости online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: