Хартиени фенери

Дата: 
Вторник, 13 Септември, 2011 - 19:30

хартиени фенериСъбитието „Хартиени фенери” е предназначено за хора от всички възрасти, които не желаят войната по пътищата да продължава и в същото време искат да изпратят лятото по подобаващ начин. „Освен това ще покажем, че нашият град продължава да бъде все така уникален и съпричастен”, казват организаторите на инициативата Антослав Илиев, Венцислав Ангелов и Галин Христов.

Идеята за „Хартиени Фенери” се родила още в началото на лятото, но инициаторите се притеснявали от проблема със замърсяването, докато не научили, че всъщност фенерите са направени от биоразградими материали. Уреченият час за среща на всички участници е 19.30 часа на пл. Възраждане на 13 септември 2011 год. Събитието ще се озвучава от подходяща музика. Хората, които не са имали възможност да се сдобият с „Китайски фенер” също ще могат да се включат, като си носят свещи, лазерчета, фенерчета и др.
„Силно се надяваме, че по време на събитието участниците ще създадат нови приятелства и ще се забавляват”, допълва Антослав Илиев.

Община Габрово

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: