Трансформърс 3 в комплекс Алеко

Комплекс АлекоИсторията на Трансформърс 3 се разгръща покрай извънземен артефакт, открит на Луната, което дава достатъчно основание на двата роботски лагера да се сбият отново, а бедните жители на планетата Земя начело с героя на Шая Лебьоф за пореден път се чудят как да оцелеят насред цялата каша.
Предричаме, че тежкотоварният блокбъстър на Майкъл Бей отново ще достигне върховете на класациите по приходи (първите два филма са донесли над милиард и
половина долара) и ще напълни до пръсване киносалоните. Слуховете намекват, че бюджетът на Трансформърс 3 надхвърля 400 милиона долара, което го прави най-скъпият филм към днешна дата (за справка – кинофеерията Аватар струва под 250 милиона), така че ефектите буквално са от друга планета и присъстват в почти всеки кадър.
Софистицираните киномани отново ще се оплакват, че във филма няма никакъв смисъл, но на тях ще припомним първото изречение от този текст. Факт е, че самият Майкъл Бей явно е осъзнал какво точно е надробил с Трансформърс 2, защото публично го определи като “пълен боклук” и обеща, че третият филм ще бъде “далеч по-смислен” и “нещо като Блек Хоук с извънземни роботи”. Режисьорът стигна дотам, че да сравни главния лош – Мегатрон – с полковник Курц от Апокалипсис сега. Спорно е доколко идеите му за сериозност са се получили, но по-важното е, че Трансформърс 3 по всяка вероятност ще е най-доброто зрелище за годината. Също така сме длъжни да успокоим мъжката част от аудиторията, покрусена от факта, че мокрият сън Меган Фокс заряза роботската сага – нейната заместничка, дебютиращата в киното манекенка Роузи Хънтингтън, се справя повече от добре със задачата си да разпръсква сексапил.

Transformers: The Dark of the Moon 2011

Всеки ден от 1 до 7.07.2011, от 15.00, 18.00 и 21.00ч - Комплекс Алеко

Tweet

Габрово байк

Приятели

Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
Български имоти
Новини от Габрово
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 0 guests online.

Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Анкета

Колко често се усмихвате?: