Скейтборд фестивал

Дата: 
Събота, 25 Август, 2012 - 10:00

На 25-ти август в Габрово ще се проведе „Скейтборд фестивал за един ден” организиран от Ninja Squad и подкрепен от Община Габрово, Център за обществена подкрепа и Областен съвет по наркотични вещества. Фестивалът включва скейтборд състезание и премиера на сноуборд филм – събитие, което стана традиционно за Габрово и ще се състои за пета поредна година. Новото във фестивала е участието на Общината като съорганизатор и осигуряването на награден фонд за най-добрите скейтъри от ЦОП И ОСНВ.

Стартът на събитието ще бъде даден в събота /25-ти август/ в 10 часа на улица „Аврам Гачев” със свободно каране. Квалификациите са насрочени за 14 часа, а от 17.30 започват финалите пред Костницата, където ще бъде и награждаването, в 18.30.

Фестивалът ще продължи в местността „Градище” с прожекция на видеото "For No Reason", игри и демонстрации. Поканени са всички без оглед на пол и възраст, единственото задължително условие е да си носят доброто настроение. И, ако все пак сте го забравили, то непременно ще дойде в рамките на фестивала.

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: