Национална екоинициатива Узана 2010

Дата: 
Сряда, 22 Септември, 2010 - 10:00 - Неделя, 26 Септември, 2010 - 17:00

УзанаОт 22 до 26 септември 2010 г. включително в месността Узана край Габрово ще се проведе Националната екоинициатива "Узана 2010. Целта на събитието е да се обединят усилията на различни институции и общности, за да се популяризират планинското колоездене, възможностите за спорт и развлечения в съхранена природна среда, както и местността Узана като привлекателно място за алтернативен отдих и туризъм.

В рамките на екоинициативата тази година ще се проведат младежки лагер „Знам и мога”, турнир по радиозасичане „LZ10GCG Узана 2010”, присъствено късовълново състезаниe, както и велорали „Узана 2010”. Паралелно със събитията организаторите обявяват конкурс за най-добра фотография, отразяваща най-добрите моменти от инициативата. Най-добрите фотографи ще бъдат отличени с предметна награда
По време на Националната екоинициатива "Узана 2010, участниците и гостите на събитието ще може да разгледат изложбата от карикатури от фонда на Дома на хумора и сатирата „КарикаТуристи” в Посетителски информационен център „Узана”.

Програма и повече информация може да намерите в страницата на община Габрово.

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: