МОЛ Габрово с награда от конкурса Сграда на годината 2010

МОЛ ГабровоМОЛ Габрово спечели награда за регенерация на официалната церемония по награждаване на победителите в деветото издание на “Сграда на годината”, което се състоя на 16 декември 2010 г. в Кемпински хотел Зографски, София.
Сградата възтановява облика на дарената от габровския индустриалец Пенчо Семов сграда на Женското благотворително дружество, като й дава нова съвременна функция.
От MALL Gabrovo са горди и щастливи от оказаната чест с връчването на такава престижна награда. Това е първата толкова престижна награда, връчвана за сграда извън София и големите градове! Такава награда се връчва за първи път и е учредена заради силното впечатление, което сградата е направила на журито!
От МОЛ Габрово благодарят на всички, които са гласували в „он-лайн” гласуването на конкурса, като винаги са били убедени, че ще има награда, защото е трудно да не забележи човек нещо направено с толкова любов, всеотдаен труд и старание над всеки детайл, от страна на архитект, изпълнител и целия екип на МОЛ ГАБРОВО!

Екипът на МОЛ ГАБРОВО посвещава наградата на хубавия ни град и на Габровци, защото това е награда и за нашия град и историята му!

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: