Кино програмата на комлекс „Алеко” от 9 до 15 септември

Кино АлекоШефове гадняри / Horrible Bosses 2011
История за трима приятели, които решават да убият своите шефове.
Ник мрази шефа си, защото го кара да работи от изгрев до залез слънце. Дейл мрази шефа си, д-р Юлия Харис, заради сексуалните намеци, които му отправя точно преди да се ожени. Кърт обича работата и шефа си, докато той не умира и компанията попада в ръцете на лудия син.
Така тримата приятели се обединяват в идеята да намерят план за унищожението на шефовете си. Той включва и зловещ наемен убиец, но дали ще си позволят да стигнат до края и няма ли всичко да се обърка в последния момент?!
Прожекции от 16.30 и 20.30ч.

Карибски пирати: В непознати води / Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2011
Поредната история за приключенията на Джак Спароу и неговия екипаж от колоритни образи. При една неочаквана среща, Джак се сблъсква с Анджелика (Пенелопе Крус) – жена от миналото му, която без да губи време го убеждава да тръгне с нея, а целта на пътуването е една – да се стигне до истинския Извор на младостта.
Прожекции от 14.00ч

LOVE.NET / Love.net 2011
Филмът проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства.
Прожекции от 18.30ч.

Tweet

Габрово байк

Приятели

Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
Български имоти
Новини от Габрово
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 2 гости online.

Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Не пропускайте:

Последвайте ни в

Анкета

Колко често се усмихвате?: