Карнавал по никое време

Дата: 
Събота, 6 Октомври, 2012 - 10:00

1Да посетиш карнавала в Рио – 4000 лева.
Да посетиш карнавала във Венеция – 2000 лева.
Да посетиш карнавала на фенерите в Китай – 5 000 лева.
Да посетиш всички карнавали в света – безценно и възможно единствено в Габрово!
На 6 октомври в Световната столица на хумора ще си дадат среща най-големите карнавали на планетата. Дори и само за един ден ще може да усетиш неповторимата атмосфера на Рио Де Жанейро, да надникнеш в храма на маите, да се почувстваш като венециански дож, да бъдеш част от китайския дракон, да пиеш немска бира с вурстчета, да усетиш магията на Африка. Всичко това, а и безброй други неща, ще се случат в Габрово на Карнавала по никое време. В центъра на града ще си дадат среща близо 30 от най големите фиести в света. Всеки ще може да избере своята роля и да се облече в любимия си костюм.
И този път, като истински габровци, ще се опитаме да спестим – не Карнавалът ще отиде при зрителите, а те ще дойдат на Карнавала.Крайречната улица "Аврам Гачев" ще се превърне в единствената по рода си Карнавална изложба. Ще има макети, гримьорни и, разбира се, много музика!
А какво е един празник без деца? На тях ще обърнем специално внимание – “Мини Мис и Мистър”, клоуни, аниматори, гримьори и безброй състезания, в които с удоволствие да участват и родителите.
Очакваме Ви!

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: