Каменни фантазии в Дома на хумора и сатирата

Дата: 
Вторник, 20 Септември, 2011 - 17:30

дом на хумораЛятото още не си е отишло, но Музеят „Дом на хумора и сатирата” вече е готов с първата покана за Есенни срещи. Събитието няма уж нищо общо с хумора и шегата, но обещава да ни донесе радостни вълнения. Защото не за първи път във Веселата къща гостува габровец със своето любимо занимание – ето две сигурни обещания за нещо обаятелно и неповторимо.
Този път на 20.09.2011 г. от 17.30 часа в зала 7 ще имаме среща с фотографската изложба „Каменни фантазии” на Ирина Ганева. Запалената туристка, заедно със своя съпруг писателя Георги Ганев, явно не е изневерила и в Америка на увлечението си по планините. Сега ни предлага да тръгнем и да направим заедно 37 стъпки – толкова са фотосите – заедно с тях из Юта и Аризона.
Творчеството в един човек може да има много имена, дори не е задължително да се наричаш „художник”, „писател”, „артист”. Много по-ценно е, ако носиш в себе си нетърпението на любознателния, очите ти са широко отворени за света и си готов всеки миг на възторжено плясване с ръце да споделиш и с далечни приятели.
Очакваме, че Ирина и Георги Ганеви не само ще ни дадат възможност да надникнем в едно кътче от техните очаровани души, но и ще ни приобщят към нещо от натрупаните преживявания, нови срещи и приятелства.
Ако не бъдете с нас на откриването във вторник, побързайте – изложбата ще остане в Дома на хумора само до началото на октомври.

Венета Георгиева-Козарева

Tweet

Габрово байк

Приятели

Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
Български имоти
Новини от Габрово
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента е 1 потребител и 1 гост online.

Потребители online

  • welcome

Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Не пропускайте:

Последвайте ни в

Габровски Оферти

Анкета

Колко често се усмихвате?: