За втори път габровските младежи излизат на „война” пред Общината

Дата: 
Петък, 10 Август, 2012 - 14:00

За втори път тази година и за трети от една година насам ще се проведат „Водните войни” в Габрово. Събитието е организирано от амбициозни и организирани младежи и набира все по-голяма популярност. На първото събитие миналата година се събраха повече от 100 млади хора, под жаркото слънце на площад „Възраждане”. Миналото лято младежите на Габрово се бяха снабдили с водни пистолети, пушки, бомбички, балони и много други, които зареждаха с вода от фонтаните и чешмичката пред зала „Възраждане”.
Тази година също се събраха повече от 150 младежи, желаещи да се повеселят публично и да „повоюват” със силата на водата.
Третото издание ще бъде на 10 Август, отново на площада пред Общината. А радост на всички младежите срещат помощта и съдействието на няколко организации, Община Габрово и получи необходимата медийна подкрепа от вече официалният медиен партньор – „Елате в Габрово”.
Всички нека се чувстват поканени на 10 Август от 14 часа на площада, да полудуват и да „воюват” на воля с всички, които ще се насладят на събитието.

За ВТОРИ пореден път, тази година, съвместно с Община Габрово и медиен партньор "Елате в Габрово" нека излезем на арената заедно, за да направим "Водни Войни" и да ликвидираме жегата.

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 1 гост online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: