Жулиета Георгиева с изложба в Етъра

Етърски панаирИзложба-базар, по време на „Международния панаир на народните занаяти- Етър 2011”, ще представи Жулиета Панайотова Георгиева от гр. Пловдив. Като победител в майсторското състезание - изработване на плетива от царевична шума - беленица, по време на Етърски панаир 2010, тя си спечели правото на самостоятелна изложба в изложбената зала на АЕК “Етър”.

На 04 септември 2010 г., в етнографски комплекс „Етъра”, в традиционна „Вечер на майстора”, Жулиета Георгиева бе обявена за победител в майсторското състезание- изработване на плетива от царевична шума- беленица . Освен право на самостоятелна изложба, победителката получи награда - “Сребърна хлопка”, почетен диплом и парична награда.
В продължение на четири дни седем майсторки от всички краища на България премериха сили в Майсторската надпревара по време на „Международния панаир на народните занаяти- Етър 2010”. Победителят бе определен от жури с председател Величка Георгиева, член на Управителния съвет на Задругата на майсторите на народните и художествени занаяти /ЗНМХЗ/, Иванка Лилова- музеен специалист етнограф и Росица Бинева- уредник отдел „Занаяти”.

Tweet

Габрово байк

Приятели

Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
Български имоти
Новини от Габрово
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 2 гости online.

Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Не пропускайте:

Последвайте ни в

Габровски Оферти

Анкета

Колко често се усмихвате?: