Авиошоу „Габрово 2011”

авиошоуТрето Авиошоу „Габрово 2011” ще се проведе на 2 и 3 юли на летище Драгановци. Тази година се очакват над 50 леки летателни машини, както от страната, така и от чужбина, което превръща Авиошоуто в международно. Организатори на традиционната вече проява са Българска асоциация на леката авиация, фондация „Приложни изследвания и комуникации”, собственикът на летище „Драгановци” Мирослав Хинков, в партньорство с Община Габрово.
Тази година пистата на летището е двойно по-дълга, което позволява кацането на по-големи самолети, както и на такива от бизнес-клас. На авиошоуто ще има леки самолети, мотоделтапланери, моторни парапланери и хеликоптер, с които гостите да се запознаят и ще могат да извършват мотивационни полети. Цените за един полет ще бъдат между 20 и 50 лева, в зависимост от избрания летателен апарат. За първи път тази година ще има и скокове с парашут.
По време на Авиошоуто ще се проведе и семинар на тема „Инвестициите в авиационната индустрия”. На него ще присъстват представители на Агенцията за малки и средни предприятия, както и на Българска асоциация на леката авиация.
Авиошоу „Габрово 2011” ще премине под патронажа на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев.

Източник: Община Габрово

Tweet

Габрово байк

Приятели

Смолян
Уеб дизайн и изработка сайтове
България - бъди информиран
ДА или НЕ
Илюзионистът

Кой е онлайн

В момента са 0 users и 2 гости online.Етър
Боженци
Библиотека Априлов Палаузов
Дом на хумора и сатирата

Последвайте ни в

Не пропускайте:

Анкета

Колко често се усмихвате?: